Wie zalm op de BBQ wil bereiden, doet er goed aan eerst het geheim van de grillmeister te lezen.
BBQ-tips
Garnalen op de BBQ: álles wat je moet weten
Hoe lang moeten garnalen op de BBQ? Ga je voor gepeld of juiste ongepeld? Verstop je ze in aluminiumfolie of kunnen zo op de grill? Grillmeister Joeri deelt hier ál zijn garnaalgeheimen, dus steek de kolen maar aan!
Kreeft op de BBQ: 4 briljante tips (simpel én culinair)
Als een ware grillmeester kreeft op de BBQ bereiden? Dan móet je de juiste garing onder de knie krijgen. Hoe? 4 BBQ-hacks van chef Joeri. Sublieme garing gegarandeerd.
Ei van de BBQ? ’n Eítje met deze (slimme) tips
Vlammen met je beste BBQ-ei ooit? Lees dan zeker deze tips van BBQ-chef Joeri. Want: de lekkerste eieren komen natúúrlijk van de grill.
Groenten op de BBQ grillen (zonder aanbranden) doe je zó
Krijg jij groenten op de BBQ ook niet gaar? Moet je kiezen tussen rauwkost of een zwartgeblakerde bende? Lees dan snel dé BBQ-hack! (Van courgette tot asperges.)
’n Goedkope BBQ kopen? Of toch ’n wegwerp-BBQ?
In de categorie levensvragen: ga je voor een goedkope BBQ of wordt het toch een wegwerp-BBQ?
De BBQ (opnieuw) aansteken – zo doe je dat
Het geheim van de smit. Natuurlijk willen we dat delen. Want de BBQ aansteken (van wegwerp tot weber): het is een dingetje. En wat als de vlam er ineens uit is, maar je het nog niet uit wil maken?
Musthave: de BBQ thermometer (ken je kerntemperatuur)
’n BBQ thermometer (of vleesthermometer). Een beetje grillmeister kán niet zonder. Waarom? Omdat het goed garen van een mooi stuk vlees draait om één ding: de juiste kerntemperatuur.