Culinare BBQ-catering

Zoek je iemand die jouw BBQ-catering tot in de culinaire puntjes kan verzorgen? We komen – ook in de winter – graag naar je toe. Mét grilltang, gezeten op ’s lands enige echte BBQ-bakfiets.

BBQ op íedere locatie

De BAQ-fiets kan overal op de rem. En als we zeggen overal, dan bedoelen we ook óveral – van Amsterdam tot Parijs:

→ in eigen achtertuin of voortuin,
→ stadspark of dorpsplein,
→ op dakterras of parkeerplaats,
→ langs de gracht, op straat of bedrijventerrein,
→ grote markt of binnenplaats,
→ grasveld of weiland,
→ of welke andere locatie je wilt.

Weten of we op jouw locatie kunnen barbecueën?

‘@baqfiets.amsterdam vanavond en dat was zo lekker! Burger top, heerlijke spareribs die van het bot vielen (letterlijk, zo lekker), top. En een hoofdprijs voor de truffelkrieltjes.’

Barts Boekje

Van BBQ-buffet in de bedrijfstuin tot zonnige park-BBQ met vrienden: we hebben de kolen inmiddels voor talloze gelegenheden mogen opstoken.

40e verjaardagen en kinderfeesten, buurtfuiven en jubilea, collega-borrels en vrijgezellenfeesten, brainstorms en vrijmibo’s. Én natuurlijk bruiloften:

BBQ op jullie bruiloft

Zoekende naar de allerbeste BBQ-catering voor De Dag? Dat betekent dat jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

BAQ-fiets kan jullie BBQ-diner verzorgen. Óf dienst doen full-service cateraar voor jullie bruiloft, inclusief aankleding & dranken. Uiteraard zorgen we in beide gevallen voor een copieus shared diner of culinair BBQ-buffet, intieme culinaire grillsessie en/of een ludieke midnight snack.

Klinkt als wedding bells in de oren? Lees meer:

Bedrijfsfeesten & events

Voor wie de nobele taak heeft invulling te mogen geven aan het bedrijfsfeest, de collega-borrel, klanten-BBQ of een ander bedrijfsevent: wij staan voor je klaar. En kunnen álles voor je organiseren:

van BBQ-happen om de vingers bij af te likken, bijpassende dranken, gezellige aankleding tot een klein konvooi extra foodtrucks. Reken op een BBQ-fuif waar nog lang over nagepraat zal worden…

Lees meer en vertel ons jouw wensen voor hét:

 

BBQ-catering in het park

Is het al zomer? Zeg nou zelf: wat is er leuker dan barbecueën in het park? Gewoon, omdat het kan. Omdat je iets te vieren hebt. Of omdat ‘ze zeggen’ dat het gruwelijk lekker weer wordt en je die barbecue-kans absoluut niet onbenut wilt laten. En wat is er dan nóg leuker wanneer je zelf helemaal nergens voor hoeft te zorgen?

Enter BAQ-fiets, jouw ultieme:

Volledig verzorgde winter-BBQ

Niet alleen in aangename temperaturen poken we de kolen op. Winterse grillsessie in de planning? En zoek je iemand om in de vrieskou de grilltang uit handen te nemen? Of misschien zelfs een bescheiden winter-BBQ-festival te organiseren?

We komen ook in het seizoen van 2021/2022 naar je toe voor een hartverwarmende:

van 20 tot 200 gasten (én meer)

Van intieme groep vrienden tot grote partij bruiloftsgasten tot álle collega’s.

Vanaf 20 personen rijden we met onze smokin’ barbecue-fiets uit om jouw feest op te luisteren met vlammende BBQ-happen. Reken maar dat het vuur flink wordt opgestookt, jouw gasten niets tekort komen en er nog láng over nagepraat zal worden.

Ook voor grotere groepen draaien onze BBQ-chefs de grilltang niet om. Hoe meer zielen…

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

eerder aan de BAQ-fiets: