Culinaire BBQ-catering

door BAQ-fiets

Jij zoekt een unieke cateraar die jouw BBQ-catering in 2020 tot in de culinaire puntjes kan verzorgen? Grillmeister Joeri  komt persoonlijk naar je toe, gewapend met grilltang en gezeten op ’s lands enige echte BBQ-bakfiets.

BBQ op locatie of in eigen achtertuin

De BAQ-fiets kan overal op de rem. En als we zeggen overal, dan bedoelen we ook óveral in Nederland, België en Duitsland:

  • in eigen achtertuin of voortuin,
  • stadspark of dorpsplein,
  • op dakterras of parkeerplaats,
  • langs de gracht, op straat of bedrijventerrein,
  • grote markt of binnenplaats,
  • grasveld of weiland,
  • of welke andere locatie je wilt.

(Lees verder onder de foto’s.)

BBQ-catering by BAQ-fiets @ barbecue event
Grillmeister Joeri - BBQ-cateraar
Barbecue @ the park - vuurkolf

Iedere gelegenheid

Van BBQ-buffet in de bedrijfstuin tot zonnige park-BBQ met vrienden. Iedere gelegenheid is eigenlijk perfect voor een grillsessie. (Althans, zo denken wij daar natuurlijk over).

Waar chef-Joeri de kolen zoal heeft op mogen stoken? ’n Greep uit de gelegenheden, om je een indruk te geven:

van 30e, 40e en 50e verjaardag tot kinderfeest, buurtfuif tot jubileum, collega-borrel in het park tot vrijgezellen. Er waren de nodige verrassingsfeesten, BBQ-sessies langs de Amsterdamse grachten (bedrijven en privé) en andere Hollandse wateren, copieus uitgedoste buffetten in achtertuinen door het ganse land, verenigingsfuiven, brainstorms, vrijmibo’s en wat al niet meer.

Een paar ‘gelegenheden’ vragen om wat meer toelichting:

BBQ op jullie bruiloft

Zoekende naar de allerbeste BBQ-catering voor De Dag? Dat betekent dat jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! En laten jullie bij BAQ-fiets nou aan het juiste adres zijn. Waarom? Dat weten de kersverse stellen die jullie voorgingen.

Grillmeister Joeri kan dienst doen als BBQ-cateraar voor de hele bruiloft. Of je nu kiest voor een copieus diner (shared dining bijvoorbeeld), bomvol BBQ-buffet en/of een culinaire grillsessie. Of gaat voor een ludieke midnight snack.

Klinkt als wedding bells in de oren? Lees dan zeker meer over zo’n weergaloze BBQ op jullie bruiloft.

(Lees verder onder de foto’s)

BBQ-catering op een bruiloft: shared diner
BBQ-catering op een buiten bruiloft: aangeklede tafels
BBQ-catering op een bruiloft in een park

Bedrijfsfeesten & events

Voor wie de nobele taak heeft invulling te mogen geven aan het bedrijfsfeest, de collega-borrel, klanten-BBQ of willekeurig welk ander event: grillmeister Joeri regelt álles voor je. Van BBQ-happen om de vingers bij af te likken tot, als je wilt, een klein konvooi extra foodtrucks. Reken op een BBQ-fuif waar nog lang over nagepraat zal worden…

Dit kun je verwachten als jij je wensen doorgeeft voor het bedrijfsfeest.

BBQ-catering in het park

Ja? Is het al zomer? Zeg nou zelf. Wat is er leuker dan barbecueën in het park? Gewoon, omdat het kan. Omdat je iets te vieren hebt. Of omdat ‘ze zeggen’ dat het gruwelijk lekker weer wordt en je die barbecue-kans absoluut niet onbenut wilt laten. En wat is er dan nog leuker wanneer je zelf helemaal nérgens voor hoeft te zorgen?

Enter BAQ-fiets, jouw ultieme park-BBQ’er.

Volledig verzorgde winter-BBQ

Niet alleen in aangename temperaturen pookt die grillmeister de kolen op. Winterse grillsessie in de planning? En zoek je iemand om in de vrieskou de grilltang uit handen te nemen? Of misschien zelfs een bescheiden winter-BBQ-festival te organiseren?

BBQ-chef Joeri komt ook in het seizoen van 2020/2021 naar je toe voor een hartverwarmende winter-BBQ.

Lees verder onder de foto’s.

BBQ-catering in het park
Bedrijfs-BBQ in het park
Barbecue sessie in een park in Amsterdam

Grill-sessie mét BBQ-chef

BBQ-chef Joeri heeft de kwaliteit van eten én persoonlijke service enorm hoog in het vaandel (excusez le cliché). Dus staat de grillmeister zelf achter het vuur.

Deze persoonlijke benadering maakt BAQ-fiets uniek. Wanneer Joeri jouw barbecue verzorgt, weet je dat hij zelf in de kolen pookt en jouw gasten ondertussen trakteert op het nodige grill-vermaeck. Inclusief verhalen over de herkomst en bereiding van de biologisch en/of eerlijk verkregen producten uit de streek.

Gratis entertainment on the side dus.

Maak kennis met de man achter de grill: BBQ-chef Joeri, jouw culinaire grillmeister.

De BBQ-gerechten op het BAQ-menu

Dan het belangrijkste: wat er van de grill rolt. Vlees, vis, vega(nistisch) en smakelijke side’s, van broodje burger (je lekkerste ooit, beloofd) tot 7-gangen-BBQ-diner met Joeri’s prijswinnende longhaas en oesters van de barbecue vooraf: uw BAQ’er draait er de grilltang niet voor om.

Op de BBQ vind je overigens alleen biologische en/of eerlijk verkregen producten uit de streek. Alles met zorg, liefde en oog voor kwaliteit geselecteerd.

Alles wat je moet weten: over de BBQ-gerechten van BAQ-fiets.

BBQ-chef Joeri aan het werk op een barbecue catering
BBQ-catering op een bruiloft: zelf garnalen van de grill pellen
BBQ-catering op een bruiloft

Van 20 tot 200 BBQ-gasten (of meer)

Kleine groep? Des te intiemer. Al vanaf 20 personen klimt Joeri op het zadel van die smokin’ barbecue-fiets om jouw feest eigenhandig op te luisteren met vlammende BBQ-happen. Reken maar dat het vuur flink wordt opgestookt, jouw gasten niets tekort komen en er nog lang over nagepraat zal worden.

Grote groep collega’s, klanten, vrienden of bruiloftsgasten op de lijst? Gezellig! Ook daar draait de chef zijn grilltang niet voor om. En neemt, indien nodig, uiterst kundige BBQ-personeel mee achterop.

Meteen ’n offerte aanvragen

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dit formulier in, laat je wensen weten en er komt desgewenst meteen een op maat gemaakte offerte naar je toe.

Check de BBQ-foto’s voor een impressie van hoe dat eruit ziet, als Joeri bij jou komt grillen.

PS

Interesse in BAQ-fiets of Joeri voor iets anders dan een weergaloze grillsessie? Of wil je zelf aan de BAQ? Neem contact op.

BAQ-fiets op jouw BBQ?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsfeest, verjaardag,
borrel, vrijgezellen of gewoon een geniale grillsessie?

Reviews

‘We hebben een prachtig feestje gevierd in het Flevopark in Amsterdam, zeker mede dankzij Joeri en zijn BAQ-fiets. Het eten was super en kreeg veel complimenten van de gasten. Fijn ook dat hij alles uit handen neemt, van het meubilair tot servies.’

Steve SuttonBruiloft in het park

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

‘Ontzettend lekker eten, dat met veel liefde en passie bereid wordt! Daarnaast is het fijn om met Joeri zaken te doen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Joeri!’

Pauline Scholten Albers - ZwiersTrouwfeest op locatie

Eerder aan de BAQ: