Jij zoekt een unieke cateraar die jouw BBQ-catering tot in de culinaire puntjes kan verzorgen? Grillmeester Joeri (hieronder in het midden, aangenaam) komt persoonlijk naar je toe, gewapend met grilltang en gezeten op ’s lands enige echte BBQ-bakfiets.

BBQ catering op locatie en aan huis

Op locatie of in eigen achtertuin

De BAQ-fiets kan overal op de rem. En als we zeggen overal, dan bedoelen we ook overal in Nederland en België: in eigen achtertuin of voortuin, stadspark of dorpsplein, op dakterras of parkeerplaats, straat of bedrijventerrein, grote markt of binnenplaats, grasveld of weiland, of welke andere locatie je wilt.

Al vanaf 20 personen klimt Joeri op het zadel van de barbecue-fiets om jouw feest, verjaarspartij, jubileum, borrel, bedrijfsevent of bruiloft eigenhandig op te luisteren met vlammende BBQ-happen. Reken maar dat het vuur flink wordt opgestookt, jouw gasten niets tekort komen en er nog lang over nagepraat zal worden.

Mét uw eigen grillmeester

BBQ-chef Joeri heeft de kwaliteit van eten én persoonlijke service enorm hoog in het vaandel (excusez le cliché). De grillmeester staat het allerliefst zelf achter het vuur. Die persoonlijke benadering maakt BAQ-fiets uniek. Wanneer Joeri jouw barbecue verzorgt, weet je dat hij zelf in de kolen pookt en jouw gasten ondertussen trakteert op het nodige grill-vermaeck, inclusief verhalen over de herkomst en bereiding van de biologisch en/of eerlijk verkregen producten uit de streek.

Gratis entertainment on the side dus.

Lees ook: dit is grillmeester Joeri, jouw BBQ-cateraar >

Barbecuefeest met extra’s

Naast die hete chef, pardon, kolen, kun je desgewenst de hele aankleding van het barbecuefeest uit handen geven. Bourgondische lange tafels, vintage (klap)stoeltjes, wat hartverwarmende vuurkolven en een oversized parasol of mega-gigantische fuiftent (want-je-weet-maar-nooit) erbij? Regelt Joeri voor je. Borrelbar erbij? Consider it done. Andere wensen, verzoeken of ideeën? Kom maar door.

Bekijk ook: een greep uit de talloze foto’s van een BBQ-catering op locatie door ondergetekende.

Uniek tailor made BBQ-menu

Dan het belangrijkste: wat er van de grill naar gasten rolt. Vlees, vis, vega(nistisch) en smakelijke side’s, van broodje burger (je lekkerste ooit, beloofd) tot 7-gangen-BBQ-diner met Joeri’s prijswinnende longhaas en oesters van de barbecue vooraf: uw BAQ’er draait er zijn grilltang niet voor om. Op de BBQ vind je overigens alleen biologische en/of eerlijk verkregen producten uit de streek. Alles met zorg, liefde en oog voor kwaliteit geselecteerd.

Wat het BBQ-menu van BAQ-fiets uniek maakt en anders dan je wellicht gewend bent van de grote BBQ-cateraars: ook hier de persoonlijke benadering. Wat er op jouw feest geserveerd wordt, stemt Joeri persoonlijk met jóu af: lees meer over het tailor made menu van BAQ-fiets.

Contact & offerte

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dit formulier in, laat je wensen weten en er komt een op maat gemaakt menu naar  je toe.

Als Joeri bij jou komt grillen, ziet dat er bijvoorbeeld zo uit:

PS Liever zelf de grilltang in handen houden? Je kunt de BBQ-bakfiets ook huren, zonder chef of personeel. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Lees ook: BBQ-catering op jouw bruiloft? Ja, ik wil!

Of ga terug naar het begin: dit is BAQ-fiets BBQ-catering.

Show Buttons
Hide Buttons