Culinair BBQ chef specialist Joeri

Mogen we even voorstellen: Joeri, een Drentse Amsterdammer met Rotterdams bloed. Een gedreven grillmeester slash BBQ-chef met een bijzondere voorliefde voor (h)eerlijk en Bourgondisch eten. De man die in 2013  een briljant idee heeft omgezet in klinkend staal en gloeiende kolen: BAQ-fiets – een decennia-oude bakfiets, omgebouwd tot BBQ-bakfiets met allure, waarin het vuur flink en vaak wordt opgestookt.

En dat zit zo.

BBQ-CATERING OP LOCATIE
Het idee is simpel. Jij vraagt, Joeri fietst. En BBQ-‘t, uiteraard. De BAQ-fiets is, met uw grillmeester altijd persoonlijk achter de kolen, vooral te vinden op privé-feesten en -partijen – van een culinaire BBQ-catering aan huis of een vrijgezellenfeest in het park, tot complete bruiloften en bedrijfsfeesten – van 20 tot 200 man. Álles kan.

Dit zijn de mogelijkheden voor een barbecue-catering op locatie. >

FOODFESTIVAL
Daarnaast zou het zomaar kunnen dat je een foodfestivalletje afstruint en tegen de BAQ-fiets aanloopt (pas op, hete kolen!). Zo af en toe gooit uw BBQ-chef een voorraad vers gedraaide burgers of smakelijke Brandt & Levie-worsten op de grill tijdens een van de vele culinaire evenementen die Amsterdam en omstreken rijk is. Zoals het welbekende Weekend van de Rollende Keukens.

BIOLOGISCH & (H)EERLIJK ETEN
Het belangrijkste: het eten wat van de BAQ rolt. Barbecueën is een vak en dat verstaat uw BBQ-meester als de beste. Op de grill alleen de (h)eerlijkste producten, liefst biologisch, met respect verbouwd en uit eigen omgeving verkregen.

Het menu? Chef Joeri werkt met allesbehalve een standaard menu, gebruikt enkel met seizoensproducten en gaat voor pure kwaliteit. Dit is het tailor made BBQ-menu van grillmeester Joeri.

JOERI BLOGT
Tussen de BBQ-bedrijven door rolt er regelmatig een blogje van de grill. Gewoon, omdat Joeri graag deelt wat-ie tegenkomt omtrent barbecueën en bijzondere (side)producten. De nieuwste wetenswaardigheden en schrijverijen vind je hier. Of volg Joeri via Instagram of Facebook.

BBQ bedrijfsfeest Jordaan Amsterdam

Foto’s: BAQ-fiets

BAQ-fiets als BBQ-cateraar op jouw barbecuefeest? Hier lees je alles.

BBQ-fan? Hier vind je meer leuke links.

Show Buttons
Hide Buttons