BBQ-catering Amsterdam

Amsterdam is de thuishaven van BAQ-fiets. Dus reken maar dat je voor een BBQ-catering in de hoofdstad bij grillmeister Joeri & team aan het juiste adres bent.

Bijna iedereen die een BBQ-feest in Amsterdam gaat organiseren – of het nou een verjaardagsfeest voor 40 goede vrienden of een bedrijfsfeest voor 150 collega’s is – staat voor dezelfde uitdaging:

Wáár ga je barbecueën?

Want we zijn lang niet allemaal gezegend met een (kantoor)tuin royaal genoeg voor alle gasten en een ronkende BBQ-bakfiets.

BBQ’en op straat? Kan prima. Parkeerplaats voor het bedrijfspand? Prima locatie. Team BAQ-fiets heeft na ruim tien jaar vaak genoeg een BBQ-catering in Amsterdam verzorgd om met een gerust hart te mogen stellen dat de locatie-opties eindeloos zijn.

BBQ-locaties in Amsterdam

Een greep uit het meer dan ruime aanbod binnen (en buiten) de ring:

  • Parkeerterrein. Ieder stuk asfalt kan omgetoverd worden in een onherkenbaar gezellige borrel-, barbecue- of feestlocatie.
  • Achtertuin. Ook daar kan de grill aan. De BAQ-fiets komt dan waarschijnlijk zonder BBQ-fiets, maar met een ander rokend juweel. Enige vereiste is een doorgang (van ongeveer 70 centimeter) van de straat naar achtertuin waar het BAQ-beest van 200 kilo naartoe kan rollen.
  • Binnenplaats. Is het pand of de werkruimte voorzien van een binnenplaats waar alle gasten in ieder geval kunnen staan? Het enige wat er nodig is – net als hierboven: een doorgang. Team BAQ-fiets regelt de rest.
  • Dakterras. Mits goed bereikbaar (met lift) is grillen met uitzicht over de stad een aanrader (scroll even verder voor het bewijs).
  • Nog net niet in de gracht. Maar wel op het randje – op bijvoorbeeld een parkeerplek.
  • Pleintjes en straatperkjes.
  • En natuurlijk de vele parken die onze stad rijk is. Waar anno 2024 nog gebarbecued mag worden. (Hier vind je een handig kaartje met de parken van Amsterdam waar de BBQ aan mag.)

Overigens gelden de bbq-opties natuurlijk niet alleen voor Amsterdam, maar ook voor andere steden en dorpen buiten de ring. Van Rotterdam tot Utrecht, Haarlem tot Zwolle, Den Haag…

BBQ-catering op locatie - Amsterdam
BBQ catering dakterras Amsterdam

BBQ-catering Amsterdam

Wil je meer weten over een BBQ-catering in Amsterdam op locatie door BAQ-fiets? Of direct een offerte aanvragen?

Barbecues op locatie verzorgen we:

→ op iedere bereikbare locatie
→ van 40 tot 400 personen
→ inclusief grillmeisters, service & gezellige set-up.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag meer.