De enige echte, weergaloos lekkere & culinaire

BBQ-catering Amsterdam

Amsterdam is de thuishaven van BAQ-fiets. Dus reken maar dat jij voor een BBQ-catering in de hoofdstad bij grillmeister Joeri aan het juiste adres bent.

Bijna iedereen die een BBQ-feest in Amsterdam gaat organiseren – of het nou een verjaardagsfeest voor 20 goede vrienden of een bedrijfsfeest voor 150 collega’s is – heeft hetzelfde probleem.

Wáár gaan we barbecueën?

Want we zijn lang niet allemaal, en zeker niet in de grote stad, gezegend met een (kantoor)tuin royaal genoeg voor gasten en een ronkende BBQ-bakfiets.

BBQ’en op straat? Niet altijd even handig. (Iets met voorbij razend verkeer.)

Maar. Om je gerust te stellen: Joeri heeft inmiddels tientallen, wat zeggen we, honderden keren een BBQ-catering in Amsterdam mogen verzorgen. En de locatie-opties zijn eindeloos, kunnen we je vertellen.

BBQ-locaties in Amsterdam

Een greep uit het meer dan ruime aanbod:

  • Achtertuin formaatje postzegel. Ook daar kan de grill aan. De BAQ-fiets komt dan zonder BBQ-fiets, maar met een ander rokend juweel (zie foto’s hieronder). Enige vereiste is een doorgang (van ongeveer 70 centimeter) van de straat naar achtertuin waar het BAQ-beest van 200 kilo naartoe kan rollen.
  • Binnenplaats. Is jouw pand of werkruimte voorzien van een binnenplaats waar alle gasten in ieder geval kunnen staan met een gruwelijk lekkere BBQ-hap? Het enige wat er nog is – net als hierboven: een doorgang. Joeri regelt de rest.
  • Parkeerterrein. Laat het maar aan de BBQ-chef over om een troosteloos stukje asfalt om te voren in een onherkenbaar gezellig borrel-/barbecue-/feestlocatie.
  • Dakterras. Ja echt. Er is al vele malen met fan-tas-tisch uitzicht gegrild (scroll even verder voor het bewijs). Zonder BAQ-fiets (die past 10 van de 10 keer niet in de lift), dat dan weer wel.
  • Nog net niet in de gracht. Maar wel op het randje – op bijvoorbeeld een parkeerplek.
  • Pleintjes en straatperkjes.
  • En natuurlijk de vele parken die onze stad rijk is. En waar gegrild mag worden. (Hier vind je een handig kaartje met de parken van Amsterdam waar de BBQ aan mag.) Dit is vooral een briljante uitkomst voor, nou ja, bijna iedereen eigenlijk die in het groen wil genieten van de beste barbecue ooit.

Tussen twee haakjes: bovenstaande geldt natuurlijk voor álle locaties in Nederland (en België en Duitsland). Want de BAQ-fiets rolt regelmatig over de stadsgrenzen naar bijvoorbeeld Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle, Den Haag voor een weergaloze grillsessie…

BBQ-catering op locatie - Amsterdam
BBQ catering dakterras Amsterdam

BBQ-catering Amsterdam – nog 1 prangende vraag

Rest nog die ene prangende vraag:

Wat doen we met dat onvoorspelbare Hollandse weer?

We durven het bijna niet te zeggen, maar in al die grill-jaren is slecht 1 op de 100 BBQ’s in het water gevallen (even afkloppen). En niet eens echt. Want daar hebben we stevige tenten voor.

Wil je meer zien van een BBQ-catering op locatie door BAQ-fiets? Neem zéker een kijkje in het bomvolle foto-album.

Of lees meer over de mogelijkheden voor jouw BBQ-catering.

Enne… mogen we even wat lovende woorden aanhalen van een recente BBQ-gast?

‘Wat een heerlijke ervaring. Tot in de puntjes verzorgd. Fijne afstemming en hele leuke mensen om mee te werken. De BAQ-fiets brengt BBQ-en naar een nieuw niveau.’

Eerder aan de BAQ: