Winter-BBQ

volledig verzorgd op locatie of aan huis

Wil je nog een Corona-proof winter-BBQ plannen? Als (uitgesteld) bedrijfsfeest of verlaat nieuwjaarsdiner met vrienden of familie? BAQ-fiets komt ook in de winter van 2021/2022 naar je toe.

Niets zo gezellig als barbecueën in de winter. Met collega’s, vrienden of familie op gepaste afstand nippen aan een glas glühwein, terwijl de barbecue op de achtergrond hartverwarmend ronkt.

Voeg daar wat vlammende vuurkolven, warme wollen dekens en gezellige sfeerverlichting aan toe en je hebt de ideale Corona-proof buitensetting om dat ene feestje toch door te laten gaan.

binnen Corona-proof bij elkaar komen?

private dining, meeting met borrel of uitgebreid lunchen

tot 24 pers. bij BAQ-fiets ~ "de Werkplaats"

Winter-BBQ op locatie

Vaste gasten van de BAQ-fiets weten: de barbecue-bakfiets kan overal op de rem. Van kantoortuin tot industrieterrein, langs de grachten of op een parkeerplaats. Nagenoeg iedere locatie kan omgetoverd worden tot een buitengewoon gezellige grill-setting (neem een kijkje in het fotoalbum voor de nodige voorbeelden). Ook in de winter. Want we poken heus niet alleen bij zomerse temperaturen in de kolen.

Zoek je een vlammende en Corona-proof invulling voor het traditionele kerstdiner of de nieuwjaarsborrel met het bedrijf: vul dit formulier in en informeer naar de mogelijkheden. Van 20 personen tot kleinschalig winter-BBQ-festival; alles kan tot in de culinaire puntjes geregeld worden.

‘Ontzettend lekker eten, dat met veel liefde en passie bereid wordt! Daarnaast is het fijn om met Joeri zaken te doen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Joeri!’

Pauline Scholten Albers - ZwiersTrouwfeest op locatie

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

Wat staat er op het menu deze winter?

Reken op een copieus winters BBQ-menu met onder andere hartverwarmende winterse stoven, salades gegrilde seizoensgroenten, glühwein van het vuur en natuurlijk de fameuze BAQ-burger. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en we sturen je graag meer informatie.

‘We hebben een prachtig feestje gevierd in het Flevopark in Amsterdam. Het eten was super en kreeg veel complimenten van de gasten. Fijn ook dat hij alles uit handen neemt, van het meubilair tot servies.’

Steve SuttonBruiloft in het park

Eerder aan de BAQ: