'n Volledig verzorgde winter-BBQ

op locatie of aan huis

Winter-BBQ in de planning? En zoek je iemand om in de vrieskou de grilltang uit handen te nemen? BBQ-chef Joeri komt ook in de winter van 2020/2021 naar je toe.

Want hoe gezellig is dat: barbecueën in de winter. Met collega’s, vrienden of familie nippen aan een glas glühwein terwijl de barbecue op de achtergrond hartverwarmend ronkt, met vlammende vuurkolven en warme wollen dekens on the side om de boel wat op te warmen.

Maar. Wie-o-wie gaat het hele BBQ-zaakje verzorgen? Zo midden in de winter. Met het risico op snerpende kou, ijzige wind en een sneeuwvlok of twee.

BAQ-fiets natuurlijk. Met achter de smeulende de kolen grillmeister Joeri. Laat het maar aan zijn kundige BBQ-handen over om te zorgen dat iedere gast wordt verrast met winterse grill-gerechten om de vingers bij af te likken…

Winter-BBQ op locatie

Vaste gasten van de BAQ-fiets weten: die koolzwarte barbecue-bakfiets kan overal op de rem. Van kantoortuin tot industrieterrein, langs de grachten of op een parkeerplaats. Nagenoeg iedere locatie kan omgetoverd worden tot een buitengewoon gezellige grill-setting (check vooral even de verse BBQ-sessies op locatie van dit jaar). Ook in de winter. Want nee, die BBQ-chef pookt heus niet alleen bij aangename temperaturen in de kolen.

Dus: wie op zoek is naar een andere, meer vurige invulling voor de traditionele kerstdis of nieuwjaarsborrel doet er goed aan snel* een berichtje te sturen. Van 30 personen tot formaatje winter-BBQ-festival; alles kan tot in de culinaire puntjes geregeld worden.

*In december en januari zijn er nog plekken vrij!

Winter-BBQ op locatie
Volledig verzorgde BBQ-catering in de winter
Barbecue diner in de winter

Winterse grill-sessie aan huis

Plannen om de eigen achtertuin om te toveren tot een sfeervolle winterbedoening? Voor vrienden, familie of welke privé-gelegenheid dan ook, die vráágt om wat anders-dan-anders?

De BAQ-fiets heeft inmiddels in zo’n beetje iedere uithoek van het land achter- en voortuinen in de rook gezet. En ook in de wintermaanden trekt de grillmeister er graag op uit om jouw buren te laten watertanden van de gruwelijk lekkere barbecue-walmen.

Wil je een winterbarbecue organiseren? En mag het dit jaar een grill-sessie van formaat worden? (Zo eentje waar gasten en eters en de hele buurt nog lang over na zullen praten…)

Schroom dan niet om meteen een offerte aan te vragen.

Voor wie zelf aan de slag gaat: hier een paar tips voor een geslaagde winterbarbecue.

Wat staat er dan op het BBQ-menu deze winter?

Uiteraard de vaste grill-gerechten. Hier vind je een geweldige greep uit de weergaloze barbecuekaart van 2018. Neem vooral even contact op om het complete menu te ontvangen. En deze winter mag je rekenen op een aantal winterse klappers…

Waar wacht je nog op?

Ps. Ook trouwen in kun je de winter. Mét BBQ. Just saying…

Culinaire BBQ-catering op maat

Zoek je een weergaloze grillmeister met entourage voor iets anders dan een winter-BBQ? Bijvoorbeeld een gezellig bedrijfsfeest, bourgondische bruiloft of park-barbecue, to name a few. Lees dan vooral welke opties er nog meer zijn voor een BBQ-catering op maat.

Reviews

‘Ontzettend lekker eten, dat met veel liefde en passie bereid wordt! Daarnaast is het fijn om met Joeri zaken te doen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Joeri!’

Pauline Scholten Albers - ZwiersTrouwfeest op locatie

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

‘We hebben een prachtig feestje gevierd in het Flevopark in Amsterdam, zeker mede dankzij Joeri en zijn BAQ-fiets. Het eten was super en kreeg veel complimenten van de gasten. Fijn ook dat hij alles uit handen neemt, van het meubilair tot servies.’

Steve SuttonBruiloft in het park