Winter-BBQ

volledig verzorgd op locatie of aan huis

Wil je een winter-BBQ plannen? Als bedrijfsfeest, alternatief kerstdiner met vrienden of familie, of om het nieuwe jaar in te luiden? BAQ-fiets komt ook in de winter van 2021/2022 naar je toe.

Niets zo gezellig als barbecueën in de winter. Met collega’s, vrienden of familie op gepaste afstand nippen aan een glas glühwein, terwijl de barbecue op de achtergrond hartverwarmend ronkt.

Voeg daar wat vlammende vuurkolven, warme wollen dekens en sfeerverlichting aan toe en je hebt de ideale (Corona-proof) buitensetting voor een winterfeest.

liever binnen? deze winter mogelijk:

private dining, vergadering of uitgebreid lunchen

bij BAQ-fiets ~ "de Werkplaats"

Winter-BBQ op locatie

Vaste gasten van de BAQ-fiets weten: de barbecue-bakfiets kan overal op de rem. Van kantoortuin tot industrieterrein, langs de grachten of op een parkeerplaats. Nagenoeg iedere locatie kan omgetoverd worden tot een buitengewoon gezellige grill-setting (neem een kijkje in het fotoalbum voor de nodige voorbeelden). Ook in de winter. Want we poken heus niet alleen bij zomerse temperaturen in de kolen.

Zoek je een vlammende invulling voor het traditionele kerstdiner of de nieuwjaarsborrel met het bedrijf: vul dit formulier in en informeer gerust naar de mogelijkheden. Van 20 personen tot kleinschalig winter-BBQ-festival; alles kan tot in de culinaire puntjes geregeld worden.

‘Ontzettend lekker eten, dat met veel liefde en passie bereid wordt! Daarnaast is het fijn om met Joeri zaken te doen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Joeri!’

Pauline Scholten Albers - ZwiersTrouwfeest op locatie

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

Wat staat er op het menu deze winter?

Uiteraard de vaste grill-gerechten. Hier vind je een greep uit het BBQ-menu van 2021. Neem vooral even contact op om het complete menu te ontvangen. En deze winter mag je rekenen op een aantal winterse showstoppers.

‘We hebben een prachtig feestje gevierd in het Flevopark in Amsterdam. Het eten was super en kreeg veel complimenten van de gasten. Fijn ook dat hij alles uit handen neemt, van het meubilair tot servies.’

Steve SuttonBruiloft in het park

Eerder aan de BAQ: