Coronaproof

Winter-BBQ

volledig verzorgd op locatie of aan huis

Wil je een winter-BBQ plannen? Als bedrijfsfeest, alternatief kerstdiner met vrienden of familie, of om het nieuwe jaar in te luiden? BBQ-chef Joeri komt ook in de winter van 2020/2021 – ZODRA HET WEER MAG* – naar je toe. Óp 1,5 meter afstand.

Niets zo gezellig als barbecueën in de winter. Met collega’s, vrienden of familie op gepaste afstand nippen aan een glas glühwein, terwijl de barbecue op de achtergrond hartverwarmend ronkt.

Voeg daar wat vlammende vuurkolven, warme wollen dekens en sfeerverlichting aan toe en je hebt de ideale (Corona-proof) buitensetting voor een winterfeest.

*BAQ-fiets volgt de richtlijnen van het RIVM.

Corona-update december 2020

> BAQ-fiets blijft binnen tot in ieder geval 19 januari.
> De TAKE AWAY in Amsterdam is wél open. Met de beste BBQ-burgers, borrelboxen deluxe, winterse stoven van de grill en andere hartverwarmende gerechten.

Winter-BBQ op locatie

Vaste gasten van de BAQ-fiets weten: die koolzwarte barbecue-bakfiets kan overal op de rem. Van kantoortuin tot industrieterrein, langs de grachten of op een parkeerplaats. Nagenoeg iedere locatie kan omgetoverd worden tot een buitengewoon gezellige grill-setting (neem een kijkje in het fotoalbum voor de nodige voorbeelden). Ook in de winter. Want we poken heus niet alleen bij aangename temperaturen in de kolen.

Dus wie op zoek is naar een andere, meer vurige invulling voor het traditionele kerstdiner of de nieuwjaarsborrel met het bedrijf: vul dit formulier in en informeer gerust naar de mogelijkheden. Van 20 personen tot kleinschalig winter-BBQ-festival; alles kan tot in de culinaire puntjes geregeld worden.

→ BAQ-fiets’ Werkplaats is deze winter ook open voor seated (privé) diners op 1,5 meter afstand tot 20 personen >

‘Ontzettend lekker eten, dat met veel liefde en passie bereid wordt! Daarnaast is het fijn om met Joeri zaken te doen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Joeri!’

Pauline Scholten Albers - ZwiersTrouwfeest op locatie

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

Winter-BBQ aan huis

Nu de maatregelen het binnen niet toelaten, is de achtertuin een mooi alternatief om het kerstdiner met familie en/of vrienden toch door te kunnen laten gaan. De BAQ-fiets heeft inmiddels in zo’n beetje iedere uithoek van het land achter- en voortuinen in de rook gezet. En ook in de wintermaanden trekt de grillmeister er graag op uit om jouw buren te laten watertanden van de heerlijke barbecue-walmen.

Wil je een winterbarbecue organiseren? En mag het dit jaar een (corona-proof) grill-sessie van formaat worden? Zo eentje waar gasten en eters en de hele buurt nog lang over na zullen praten?

Schroom dan niet om meteen een offerte aan te vragen.

Wat staat er op het menu deze winter?

Uiteraard de vaste grill-gerechten. Hier vind je een greep uit het BBQ-menu van 2020. Neem vooral even contact op om het complete menu te ontvangen. En deze winter mag je rekenen op een aantal winterse showstoppers.

‘We hebben een prachtig feestje gevierd in het Flevopark in Amsterdam. Het eten was super en kreeg veel complimenten van de gasten. Fijn ook dat hij alles uit handen neemt, van het meubilair tot servies.’

Steve SuttonBruiloft in het park

meer informatie over

→ Winter-BBQ op locatie
→ Winter-BBQ aan huis