'n weergaloze

BBQ-catering op jullie bedrijfsfeest (of event)

Dus jij hebt de nobele taak een BBQ-catering te regelen voor jullie bedrijfsfeest? Zoek niet verder. Grillmeister Joeri regelt álles voor je: van BBQ-happen om de vingers bij af te likken tot, als je wilt, gezellige aankleding met een klein konvooi extra foodtrucks.

Reken op een intieme BBQ-fuif waar nog lang over nagepraat zal worden…

Wat je kunt verwachten als jij je wensen doorgeeft?

  • Geen bulkbarbecue, maar maatwerk. Het menu wordt in overleg samengesteld, zodat het past bij de smakelijke (vegetarische) wensen van alle medewerkers. Lees meer over de persoonlijke wijze waarop BAQ-fiets het BBQ-menu – van borrelhappen tot compleet BBQ-buffet – samenstelt.
  • ’n Intieme setting. Of je nu een BBQ-buffet in de bedrijfstuin, happenplanken bij de zonnige vrijdagmiddagborrel op het dakterras of een klein konvooi food- & drinktrucks op het industrieterrein in gedachten hebt. Joeri zorgt ervoor dat die parkeerplaats verandert in een ongenadig sfeervolle fuif-omgeving.
  • Entertainment on the side. Chef Joeri vertelt gráág over de herkomst en bereiding van de biologische en/of (h)eerlijke producten en reken maar dat de BBQ-sessie voor het nodige vertier zorgt.

Barbecue bedrijfsfeest - foto

Meer vlammende BBQ-foto’s >

En dan de opties…

…voor een tot in de culinaire puntjes georganiseerde bedrijfsfuif:

  • Van 20 tot 500 personen rukt Joeri uit en regelt alles.
  • Als je wilt – naast een rokende barbecue – ook de overige letters van het alfabet, met bijvoorbeeld meer knappe food- en drinktruck(s)*, gezellige hangtafels, bourgondische houten diner-setting compleet met vintage klapstoelen, lampjes, vuurkolven, warme dekens.
  • En áltijd met BBQ-chef Joeri.

*BAQ-fiets werkt samen met een paar welbekende truckers die elkaar naadloos aanvullen en hun culinaire sporen ruimschoots verdiend hebben.

BAQ-fiets op jouw bedrijfsfeest?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie bedrijfsfeest, collega-borrel, brainstormsessie, teamuitje of klanten-BBQ? 

Eerder aan de BAQ:

Reviews

‘Ontzettend lekker eten, dat met veel liefde en passie bereid wordt! Daarnaast is het fijn om met Joeri zaken te doen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Joeri!’

Pauline Scholten Albers - ZwiersTrouwfeest op locatie

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

‘We hebben een prachtig feestje gevierd in het Flevopark in Amsterdam, zeker mede dankzij Joeri en zijn BAQ-fiets. Het eten was super en kreeg veel complimenten van de gasten. Fijn ook dat hij alles uit handen neemt, van het meubilair tot servies.’

Steve SuttonBruiloft in het park

BAQ-fiets inschakelen voor een andere BBQ-fuif?

Bijvoorbeeld een housewarming, bruiloft
of grillsessie in het park?