(BBQ) catering @

Bedrijfsfeesten en -events

Dus jij hebt de nobele taak een BBQ-catering te regelen? Of mag je zelfs ’n heel bedrijfsfeest organiseren?

Zoek niet verder. BAQ-fiets regelt álles voor je. Van BBQ-happen om de vingers bij af te likken tot gezellige aankleding, ’n klein konvooi extra food- & drinktrucks en entertainment voor de kids.

Reken op een intieme bedrijfsfuif waar nog lang over nagepraat zal worden.

BBQ-catering op jullie bedrijfsfeest

Wat je kunt verwachten als jij je wensen doorgeeft voor een grillsessie van de BAQ-fiets op de door jullie gekozen locatie?

  • Geen bulkbarbecue, maar maatwerk. Het menu wordt in overleg samengesteld, zodat het past bij de smakelijke (vegetarische) wensen van alle medewerkers. Hier lees je meer over de persoonlijke wijze waarop BAQ-fiets het BBQ-menu – van borrelhappen tot compleet BBQ-buffet – samenstelt.
  • ’n Intieme setting. Of je nu een BBQ-buffet in de bedrijfstuin, happenplanken bij de zonnige vrijdagmiddagborrel op het dakterras of een grillsessie op het industrieterrein in gedachten hebt. Joeri zorgt ervoor dat die parkeerplaats verandert in een sfeervolle barbecue-omgeving.
  • Entertainment on the side. BBQ-chef Joeri vertelt gráág over de herkomst en bereiding van de biologische en/of (h)eerlijke producten en reken maar dat de BBQ-sessie voor het nodige vertier zorgt.

Bekijk hier de nodige foto’s van de door BAQ-fiets georganiseerde bedrijfsfeesten op locatie.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Mensen bij de borrelkar
De medewerkers zitten gezellig buiten

’n Compleet verzorgd bedrijfsfeest op locatie

En dan de opties voor een tot in de culinaire puntjes georganiseerde bedrijfsfuif met alles erop- en eraan. Van 20 tot 500 personen rukt Joeri uit en regelt álles voor je:

  • Diverse food- en drinktrucks*. Denk bijvoorbeeld aan een drankkar, oesterbar, gin&tonic-bar, saladewagen, ijskar, frietkot – naast natuurlijk onze eigen BBQ-fiets.
  • Gezellige aankleding met oa hangtafels, bourgondische houten diner-setting compleet met vintage klapstoelen, lampjes, vuurkolven, hanghoekjes en warme dekens – waardoor iedere feestplek in één klap verandert in een knappe festivallocatie.
  • ’n Mooie stretchtent voor de broodnodige beschutting.
  • Entertainment voor de kinderen (van schminkdames tot springkussen).
  • Desgewenst toiletwagens (want tja, ook dat is wel handig).
  • Het voltallige personeel – áltijd met BBQ-chef Joeri.

En dat op elke gewenste locatie. Of het jaarlijkse bedrijfsfeest nou gehouden wordt op het bedrijventerrein, de parkeerplaats of achtertuin van een van de collega’s of de baas.

Neem voor de mogelijkheden in 2020 snel contact op of vraag directe een optie en offerte aan.

*BAQ-fiets werkt samen met een paar welbekende foodtruckers die elkaar naadloos aanvullen en hun culinaire sporen ruimschoots verdiend hebben.

BBQ-catering DOK Amsterdam
BBQ-catering op locatie - Amsterdamse Bos

BAQ-fiets op jouw bedrijfsfeest?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie bedrijfsfeest, collega-borrel, brainstormsessie, teamuitje of klanten-BBQ? 

Eerder aan de BAQ:

Reviews

‘Ontzettend lekker eten, dat met veel liefde en passie bereid wordt! Daarnaast is het fijn om met Joeri zaken te doen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Joeri!’

Pauline Scholten Albers - ZwiersTrouwfeest op locatie

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

‘We hebben een prachtig feestje gevierd in het Flevopark in Amsterdam, zeker mede dankzij Joeri en zijn BAQ-fiets. Het eten was super en kreeg veel complimenten van de gasten. Fijn ook dat hij alles uit handen neemt, van het meubilair tot servies.’

Steve SuttonBruiloft in het park

BAQ-fiets inschakelen voor een andere BBQ-fuif?

Bijvoorbeeld een housewarming, bruiloft
of grillsessie in het park?