'n BBQ op jullie bruiloft?

Ja!

Jij zoekt de allerbeste BBQ-catering voor jullie bruiloft? Dat betekent dat jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! En BAQ-fiets is dé culinaire BBQ-cateraar voor jullie huwelijk. Waarom? Dat weten de kersverse stellen die jullie voorgingen. En je leest en ziet het hier.

Gastheer Joeri kan dienst doen als cateraar voor de hele bruiloft (copieus diner, bomvol buffet of een culinaire barbecue), of enkel een ludieke midnight snack. Klinkt als wedding bells in de oren? Lees dan zeker even verder.

Want BAQ-fiets kan alles voor je regelen. Naast catering op locatie bijvoorbeeld ook lekker bourgondische lange tafels, gemakkelijke stoeltjes (bistro-stijl), een overkapping (want je weet maar nooit), aankleding en – als je alles graag uit handen wilt geven – de muziek.

(Bij de experts van Arnhems Meisje en Barts Boekje lees je trouwens meer over BAQ-fiets als wedding-chef.)

Bruiloft in het park
Trouwfeest catering burgers

BBQ x trouwfeest = I do!

Op iedere gewenste locatie in heel Nederland. In het park of eigen achtertuin, op de boerderij of een landgoed, zelfs in het bos. Met 25, 50 of 200 gasten. Een groot of wat kleiner budget. Met of zonder barbecue. En desgewenst met een aanvullend konvooi food- en borreltrucks. Neem contact op en je ontvangt alle nodige informatie.

On the side: BAQ-fiets werkt alleen met biologische en/of eerlijk verkregen producten uit de streek. Alles met zorg, liefde en oog voor kwaliteit geselecteerd. Lees hier meer over het menu van BAQ-fiets. >

BAQ-fiets ook op jullie bruiloft?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie trouwfeest?
Joeri vertelt graag meer over alle mogelijkheden:
van een gruwelijk lekkere BBQ op jullie bruiloft
tot het verzorgen van het complete trouwplaatje (inclusief aankleding, personeel & drank-BAQ).

BBQ-chef Joeri happenplanken
Trouwdiner shared dining

PS

Je hoeft niet per se buiten te dineren voor een barbecue. Binnen aan het feesten? Chef Joeri & consorten staan gewoon buiten.

PPS

De BAQ-fiets kan ook je laatste avondmaal of vrijgezellenontbijt (!) organiseren – al eerder mochten we de nodige vrijgezellenfeesten (in stijl) opluisteren met BBQ’s in park of achtertuin.

BAQ-fiets als cateraar van jullie bruiloft? Check het bomvolle fotoboek voor de nodige (prachtige) sfeerimpressies.

BBQ buffet trouwfeest

Fotografie: Henk van Lambalgen, Amanda Drost, Sanne Kabalt, BAQ-fiets Amsterdam, Marije van de Leeuw e.a..

BAQ-fiets inschakelen voor een andere BBQ-fuif?

Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, housewarming
of grillsessie in het park?