2021 // 2022

BBQ-menu

vlees, vis & veel plantaardig - biologisch & eerlijk

Op het tailor made BBQ-menu van BAQ-fiets vind je enkel de mooiste seizoensproducten, van eigen bodem en biologisch of eerlijk verkregen. Chef Joeri is daarvoor constant op zoek naar nieuwe, nóg betere leveranciers uit Amsterdam en omgeving.

Kwaliteit & herkomst

Team BAQ-fiets benadert barbecueën op een iets andere manier: wij gaan niet voor het snelle grillwerk, maar stellen alle gerechten die van de barbecue komen – en ernaast geserveerd worden – met zorg samen. Met een scherp oog voor kwaliteit en veel aandacht voor de herkomst van producten.

Over dat laatste vertellen we overigens graag tijdens jouw BBQ-sessie. Dus reken op het nodige vermaak on the side.

→ Volg onze constante zoektocht naar de beste lokale producten ook op Instagram.

Vlees, vis & plantaardig

Het BBQ-menu stellen we in overleg samen, maar ieder product speelt een hoofdrol op het BBQ-buffet. Of je nu kiest voor langzaam gegaarde côte de boeuf, zalm en papillotte, wilde gegrilde garnalen of plantaardige burgers. Twee toppers stippen we graag aan:

→ BAQ-fiets’ fameuze BBQ-burgers: elk element wordt afzonderlijk geselecteerd, (voor)bereid, torenhoog op smaak gebracht en met liefde gegrild en geserveerd. We serveren de BBQ-burger ook in plantaardige variant.

Gegrilde groenten. Als fervent aanhanger van balans en plantaardige gerehten serveren we bij iedere BBQ-sessie de mooiste biologische seizoensgroenten van het vuur. Verwerkt in mains, salades en side’s.

‘@baqfiets.amsterdam vanavond en dat was zo lekker! Burger top, heerlijke spareribs die van het bot vielen (letterlijk, zo lekker), top. En een hoofdprijs voor de truffelkrieltjes.’

Barts Boekje

meer info // menu aanvragen?

Wil je BAQ-fiets op jullie feest of meer informatie over het menu en de opties?

Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug:

eerder aan de BAQ-fiets: