De Werkplaats van BAQ-fiets - private dining Amsterdam West

Private dining, lunch & vergaderen in Amsterdam

Bij de Werkplaats van BAQ-fiets

In een intieme setting genieten van private dining, een copieuze lunch, rustig vergaderen of een workshop geven? Hartje Amsterdam, mét de gemakken van een restaurant, maar zonder het rumoer van andere gasten?

BAQ-fiets heeft een unieke locatie in Amsterdam West – pal tegenover het Westerpark, precíes voor dit soort gelegenheden.

Sfeervolle privé locatie bij het Westerpak

Vlak naast het Westerpark en op nog geen 5 minuten van de Ring A10 vind je De Werkplaats van BAQ-fiets. Een voormalig restaurant, omgetoverd tot sfeervolle privé-locatie van 80 vierkante meter. BAQ-fiets’ eigenaar Joeri biedt in zijn ‘keuken’ de mogelijkheid om:

• in alle rust te genieten van private dining (diner of lunch),
• uitgebreid te vergaderen – een dagdeel, hele dag of dag & avond, desgewenst met diner,
• workshops te geven of bij te wonen,
• een andere gelegenheid in privé setting te organiseren.

Psssst. In 2020 gooit Joeri De Werkplaats een x-aantal avonden open als pop-up restaurant! Houd deze website en onze social mediakanalen vooral goed in de gaten voor updates en data.

Happen vooraf - kerstdiner
Private dining in gezellige setting - Amsterdam Westerpark

Private dining & lunches van 20 – 50 personen

Voor welke gelegenheid dan ook. Van verjaardag, jubileum of huwelijksmaal, tot 21-diner of intieme zakenlunch. Van 20 tot 50 gasten zijn alle diners en lunches mogelijk in deze multifunctionele ruimte.

Uiteraard roert privé-chef Joeri zelf in de potten en pannen en zorgt dat het ene na het andere verrukkelijke gerecht op de gezellig gedekte tafels terecht komt.

Wat het op het menu komt? Dat bepalen jullie samen, in goed overleg. Neem voor de nodige inspiratie alvast een kijkje bij de gerechten van BAQ-fiets. Reken op een smakelijk mix van biologische en/of eerlijke ingrediënten van het seizoen, het liefst uit de streek.

Over streekgebonden gesproken; ook de biologische kwaliteitswijnen komen uit de buurt: van vaste wijnleverancier de Wijnrank AWwijn.

Meer weten over de  mogelijkheden, beschikbaarheid en kosten? Neem contact met ons op via info@baq-fiets.nl.

*De website van De Werkplaats gaat binnenkort live met meer informatie, foto’s en tarieven.*

Intieme ruimte voor workshops & cursussen

Voor wie zijn kennis en kunde wil delen met geïnteresseerden is De Werkplaats de perfecte uitvalsbasis.

Tot groepen van 50 personen kunnen er actieve workshops of cursussen gegeven worden. Eenmalig of in overleg op regelmatige basis. Met drinks, bites, en zelfs lunch of diner – uiteraard verzorgd voor chef Joeri zelf.

Ook de nodige presentatiematerialen (zoals beamer en presentatie-scherm) zijn aanwezig. In overleg kan er uiteraard extra apparatuur verzorgd worden.

Meer weten of direct de beschikbaarheid checken? Stuur een mailtje naar info@baq-fiets.nl en we komen bij je terug!

Workshop locatie in Amsterdam West
Workshop in De Werkplaats van BAQ-fiets voor Fontys Foodjournalistiek (april 2019).

Intieme vergaderlocatie hartje Amsterdam, mét lunch of diner

Ook voor (kleine en grote) groepen die in alle rust een dag, dagdeel of avond bijeen willen komen, is De Werkplaats dé vergaderlocatie bij uitstek in Amsterdam West. De ruimte is van alle gemakken voorzien en voor alle benodigde apparatuur kan uiteraard gezorgd worden.

En het mooiste van deze locatie als vergaderplek?

Het is de thuisbasis van grillmeister Joeri. En wie al eens een BBQ-catering van Joeri heeft meegemaakt, weet dat alleen het lekkerste goed genoeg is. Op verzoek zorgt hij met liefde voor een copieuze lunch, rijkelijk diner, goedgevuld buffet, of borrelhappen om de vingers bij af te likken. Waarna er rustig verder vergaderd of nagepraat kan worden.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@baq-fiets.nl.

Eerder in de Werkplaats

Info & contact

Informatie
De Werkplaats van BAQ-fiets
Private dining & vergaderen
Fannius Scholtenstraat 10 huis
1051EX Amsterdam

info@baq-fiets.nl

BAQ-fiets (natuurlijk mét chef Joeri) liever op jouw locatie of aan huis? Dat kan: maak kennis met jouw nieuwe favoriete BBQ-cateraar.