BBQ in 't park, anyone?

Barbecuefeest gepland in het Westerpark, Amstelpark, Oosterpark, Sloterpark, Flevopark – to name a few in Amsterdam – of een van de vele andere groene parken die Nederland rijk is? ’s Lands enige echte BBQ-bakfiets komt naar je toe en verzorgt jouw park-BBQ van A tot Z.

Zeg nou zelf. Wat is er leuker dan barbecueën in het park? Gewoon, omdat het kan. Omdat je iets te vieren hebt. Of omdat ‘ze zeggen’ dat het gruwelijk lekker weer wordt en je die barbecue-kans absoluut niet onbenut wilt laten.

En wat is er dan nóg leuker wanneer je zelf helemaal nergens voor hoeft te zorgen? Enter BAQ-fiets, jouw persoonlijke BBQ-cateraar op locatie.

Barbecue Oosterpark Amsterdam

Waarom BAQ-fiets jouw park-BBQ’er is

Als je BAQ-fiets, uiteraard met BBQ-chef Joeri (aangenaam), optrommelt om jouw park-BBQ te verzorgen, dan kun je rekenen op een aantal belangrijke dingen:

  • Gruwelijk lekker eten. Want voor minder grillen we niet. Wát er precies op jouw BBQ-menu staat, dat bepaal jij. Chef Joeri stelt persoonlijk en samen met jou het parkmenu samen. Geen standaard grill-gerechten dus – hier lees je alles over het tailor made BBQ-menu van BAQ-fiets.
  • Let it rain. Dreigt er een druppel te gaan vallen? Geen nood. Op verzoek gaat er gewoon een oversized parasol of – bij grotere groepen – een complete storm-proof feesttent mee. Voor kou hoef je niet te vrezen, want: hete kolen.
  • Hang- en zitwerk. Voor wie niet zo houdt van grasrollen: met hetzelfde gemak gooien we wat vintage klapstoelen en lange houten tafels op de bakfiets.
  • En last but not least: gratis BBQ-entertainment on the side. Van grill-tips tot inside productinfo, chef Joeri is niet vies van wat barbecue-gebabbel.

Direct een BBQ-offerte op maat?

Neem meteen contact op door hier het formulier in te vullen.

BAQ-fiets als BBQ-cateraar bij jou in het park? Dat zou er dan zo uit kunnen zien.

BBQ catering park

BBQ Westerpark Amsterdam

Gezellig hè. In het bomvolle fotoalbum vind je meer BBQ-foto’s.

Dit zijn in ieder geval parken in Amsterdam waar Joeri op jouw verzoek mag grillen.

BAQ-fiets op jouw BBQ?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsfeest, verjaardag,
borrel, vrijgezellen of gewoon een geniale grillsessie?

PS

BAQ-fiets is uiteraard ook inzetbaar als BBQ-cateraar voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere grillpartijen. Lees voor meer over de vlammende BBQ-opties.