B-Day – de officiële opening van het BBQ-seizoen 2017

6 april 2017
B-Day viert 7 april de opening van het nieuwe BBQ-seizoen @ Harlem BBQ en grillmeester Joeri is erbij. Harlem BBQ luidt morgen het verse BBQ-seizoen in met B-Day, een nieuw nationaal moment voor genodigden uit de outdoor cooking wereld. Naast actuele onderzoeksresultaten over BBQ-beleving bij de Nederlandse consument, worden de meest culinaire BBQ trends voor [...]

3 (BBQ-)recepten met ui

2 maart 2017

De oogst was zó goed, dat de schuur van boer Guusta in Woubrugge tot de nok is gevuld met uien. 70.000 (!) kilo. En ze kan ze niet kwijt. Weggooien is (dood)zonde, dus Get Chef’s helpt: via hun app kunnen uien besteld worden. Geweldig. Maar dan? 3 van mijn favoriete recepten met ui, oa van … Read More

Compleet verzorgde BBQ-catering op locatie mét kok

1 maart 2017

Dat is wat je zoekt? De BAQ-fiets komt ook in 2018 naar je toe. En stookt óveral in Nederland in België het vuur op. Van achtertuin tot bedrijventerrein, stadspark tot dakterras. Met of zonder BBQ-fiets, maar áltijd met BBQ-chef Joeri.

BBQ-breakfast: ontbijten met burgers

3 februari 2017

De BBQ-trend voor 2017? Barbecueën bij het krieken van de dag. Oftwel: BBQ-breakfast. En wie beter dan ’s lands beste barbecue-bakfiets om dat grillige ontbijt voor je te regelen?

Winterbarbecue? Koud kunstje met deze tips

24 januari 2017

Het vriest dat het kraakt. En de echte BBQ’er? Die schuwt een beetje sneeuw of vrieskou niet. De handen blijven immers warm, daar boven die gloeiende kolen, nietwaar?