B-Day viert 7 april de opening van het nieuwe BBQ-seizoen @ Harlem BBQ en grillmeester Joeri is erbij.

Harlem BBQ luidt morgen het verse BBQ-seizoen in met B-Day, een nieuw nationaal moment voor genodigden uit de outdoor cooking wereld. Naast actuele onderzoeksresultaten over BBQ-beleving bij de Nederlandse consument, worden de meest culinaire BBQ trends voor 2017 gedeeld en kunnen genodigden de hele avond genieten van – als we het persbericht even mogen quoten ‘bijzondere gerechten van de BBQ, bedacht en bereid door toppers als Ronald Kunis, Joeri Kruize, Danny Hovestad en de beste BBQ-wijnen van Harold Hamersma’.

Harlem BBQ: ‘Barbecueën wordt steeds culinairder en daar willen we even bij stilstaan door personen die daar een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd een schouderklop te geven in de vorm van de BBQ-awards.’

Meer over deze awards en B-Day lees je bij Harlem BBQ.

Ook leuk: op zaterdag 8 april kent B-Day een vervolg voor alle BBQ-liefhebbers. Harlem BBQ viert die dag de opening van het seizoen met een cook off-wedstrijd van twaalf teams voor de lekkerste hamburger van Nederland. Tevens vinden er volop demonstraties door catering en andere BBQ-liefhebbers en proeverijen plaats van 10.00 t/m 17.00 bij Harlem BBQ op de Oudeweg 101 in Haarlem.

Wat de BBQ-trends voor 2017 zijn volgens Joeri dat lees je hier >

Grillmeester Joeri achter jouw BBQ? Dat regel je hier >