Dat is wat je zoekt? Grillmeester Joeri komt persoonlijk naar je toe en stookt overal in Nederland in België het vuur op. In eigen achtertuin of voortuin, stadspark of dorpsplein, dakterras of parkeerplaats, plein, straat of bedrijventerrein, grasveld of weiland, of welke andere locatie je maar wilt – al vanaf 20 personen.

Het idee lijkt simpel. Jij vraagt. BBQ-chef Joeri grillt. Maar op een iets andere manier dan je wellicht gewend bent van de grote BBQ-jongens.

BAQ-fiets gaat niet voor het snelle grillwerk. Neemt juist de tijd om de gerechten die van de barbecue komen met zorg samen te stellen en evenzo te bereiden.

Wat te denken van een overnight gemarineerde rib-eye? Of de weergaloze BBQ-burgers met huisgemaakte truffelmayonaise, waarvan we keer op keer het fantastische compliment krijgen dat burgerliefhebbers nog nooit zo’n lekkere geproefd hebben (maar écht niet)?

Nee, die burgers kunnen er niet even doorheen gebeukt worden. Sterker nog: ieder (biologisch en/of eerlijk verkregen) element van die BBQ-burgers wordt afzonderlijk geselecteerd, (voor)bereid, hoog op smaak gebracht en met liefde en persoonlijk door grillmeester Joeri op jouw BBQ-feest gegrild en geserveerd.

Hier lees je álles over een BBQ-catering op locatie of aan eigen huis.

Bijzonder BBQ-menu

Daarnaast houdt chef Joeri het barbecue-menu graag in balans. Naast vlees is uw grillmeester, uhm, meester in het creëren van visgerechten van de barbecue en draait zijn grilltang niet om voor een gruwelijk lekkere vegetarische dis.

Hier lees en zie je alles over het tailor made BBQ-menu >

Offerte op maat

Als je BAQ-fiets (of eigenlijk dus Joeri, aangenaam) besluit in te schakelen om de catering van jouw BBQ-feest te verzorgen (goed idee!), reken op een intieme culinaire barbecue-sessie met gratis entertainment on the side.

Doe een datum-check en/of ontvang een offerte op maat.

PS

BAQ-fiets op jouw barbecuefeest? Dat ziet er dan ongeveer zo uit:

En nog meer gezellige BBQ-foto’s >

BBQ-catering op locatie - Amsterdamse Bos
BBQ-catering Amsterdam
BBQ in een park te Amsterdam
BBQ in het Westerpark