’n Vraag die jij je wellicht ook stelt: ‘Hoe ziet dat er nou uit, zo’n full service BBQ?’ Wel, als je BAQ-fiets inschakelt om de BBQ van A tot Z uit handen te nemen, de sterren van hemel te grillen, jouw gasten te voeden met finger licking good food én zorgt dat iedereen een beetje gezellig (en droog) kan zitten en hangen, dan mag je rekenen op een aantal zaken.

  • Dat er nóóit te weinig eten is – een zorg die vele gastvrije Nederlanders en Belgen delen. BBQ-chef Joeri weet na al die jaren en honderden barbecue-feesten en grill-partijen feilloos hoe voor meer dan voldoende te zorgen en tegelijkertijd de food waste zoveel mogelijk te beperken. Want eten weggooien? (Dood)zonde.

BBQ-catering drank buffet

  • Dat ook de entourage tot in de styling-puntjes verzorgd wordt. Net als the art of plating verstaat deze grillmeester de kunst van het aankleden. (Driemaal raden wie in huis de designerbroek aanheeft.) Denk aan een weelderige Bourgondische setting, denk aan een zonovergoten bistro-terras op een pittoresk Zuid-Frans dorpsplein. Jouw parkeerplaats, achtertuin of park-spot transformeert voor één dag in een onherkenbaar sfeervol BBQ-restaurant.
  • Dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Zelfs niet over het weer. De kans dat het regent is – zo blijkt uit ervaring – 1 op 100. En stel, stél dat er een druppel dreigt te vallen, dan is een oversized tent zo opgezet. Parasol of twee erbij en het wordt des te knusser daar met vrienden en familie onder de beschutting.

BBQ van A tot Z

Oh. En dat alles wat er van de grill rolt gruwelijk lekker is, spreekt voor zich. Want voor minder doe je niet niet. Wel dan? Hier lees je alles over het custom made BBQ-menu van BAQ-fiets’ Joeri.

BAQ-fiets als BBQ-cateraar voor jouw fuif? Er zijn nog wat plekken vrij in september en oktober! Neem snel contact op.

Foto’s: Joeri | BAQ-fiets BBQ-catering