Weddingbells! Jullie gaan trouwen en zoeken ’n culinaire barbecue-cateraar om de bruiloft op te luisteren met finger licking good food? Chef Joeri is, gezeten op ’s lands enige echte BBQ-bakfiets, dé grillmeester voor jullie huwelijk. Waarom? Dat zie je hier.

Misschien heb je al eerder het een en ander gelezen over de culinaire BBQ-cateraar van Nederland? BAQ-fiets – eerder getipt door de Arnhemse Meisjes / Assepoester, en Barts Boekje – kan jullie trouwerij aanvullen met culinaire BBQ-happen om de vingers bij af te likken.

Óf.

Jullie laten het volledige bruiloftsdiner tot in de culinaire puntjes verzorgen. Desgewenst compleet met sfeervolle aankleding, een lekkere deun en meer feesttoeters en bruiloftsbellen. Lees hier alle in’s & outs over een BBQ-catering op jullie bruiloft.

Waarom een culinaire BBQ door BAQ-fiets op jullie trouwfeest?

Het vinden van een geschikte BBQ-cateraar voor jullie trouwfestijn is, met de komst van al die rollende keukens, bijna een dagtaak. Begrijpen wij goed.

Dus laten we het makkelijk maken:

  • Verwacht van chef Joeri geen simpele burgers of slappe spiezen van de grill. Reken op een culinaire BBQ-sessie waar jullie gasten nog lang, lang over na zullen praten.
  • Op het menu? Een mix van BAQ’s befaamde biologische vlees-, vis- en vega-gerechten; hier vind je het bijzondere BBQ-menu van BAQ-fiets (pas op: watertanden gegarandeerd).
  • Of wat te denken van een overload verrukkelijke verse vis van de barbecue?
  • Zelf een droomgerecht in gedachten? Ook daar denkt jullie persoonlijke grillmeister van De Dag, Joeri, graag over mee.

Bourgondisch genieten

Kort gezegd: staan een relaxte buitensetting (denk: lange gezellig gedekte houten tafels) met lekker luxe eten (lees: Bourgondisch genieten) hoog op de verlanglijst? Scroll dan zeker even verder voor een sfeerimpressie of kijk in het bomvolle fotoalbum.

Wat de keuze ook wordt, jullie bruiloft wordt wat BAQ-fiets betreft onvergetelijk, met drie extra ingrediënten:

  1. De enige echte BAQ-fiets,
  2. veel (héél veel) gruwelijk lekker eten
  3. en grillmeister Joeri die persoonlijk(!) het vuur komt opstoken.

Meer weten over BAQ-fiets op jullie bruiloft? JA!

Bruiloft BBQ cateraar achtertuin
BBQ-catering bruiloft - garnalen van de BBQ
BBQ chef aan huis
BBQ-catering zonder vlees: salade gegrilde groneten
Bruiloft buiten - tent
Vegetarische BBQ-gerechten bruiloft
BBQ-catering @ trouwerij in het park

Fotografie: Henk van Lambalgen, Michael Jellema Fotografie, BAQ-fiets Amsterdam, Marije van de Leeuw e.a..

Terug naar het begin: BAQ-fiets, de enige echte BBQ-bakfiets van Nederland.