De enige echte BBQ-bakfiets van Nederland is officieel klaar voor gebruik! Met gepaste trots presenteren we: de BAQ-fiets.

En wat staat-ie mooi te pronken. Het kostte wat bloed-zweet-en-tranen, maar het resultaat mag er wezen. Joeri – chef en eigenaar – heeft eigenhandig deze decennia-oude bakfiets omgebouwd tot grill-fiets. Die niet alleen naar de nodige foodfestivals en -markten zal rijden, maar hopelijk ook in de nodige achter- en bedrijfstuinen door heel Nederland op de rem zal gaan.

TRY-OUT BAQ-FIETS

Benieuwd naar wat er van de grill komt van dit glimmende zwarte gevaarte? De eerste try-out van BAQ-fiets vindt morgen plaats bij Kidshen & Co in Bloemendaal. Mocht je niet in de buurt zijn, kom dan zondag 16 juni a.s. naar de NeighbourFood Market in Amsterdam.

En hou daarna de website in de gaten voor aankomende evenementen. Of neem contact met ons op; de BAQ-fiets (inclusief BAQ’er Joeri) is ook beschikbaar voor feesten en partijen. Hier lees je alles over de mogelijkheden van een BBQ-catering door BAQ-fiets.

De BBQ-bakfiets van Nederland: BAQ-fiets