(BBQ) catering @

Bedrijfsfeesten en -events

Staat er een welverdiend bedrijfsfeest of collega-event in de steigers? Van copieus BBQ-buffet tot volledig verzorgd (en aangekleed) evenement: voor beide – en alles daar tussenin – kun je bij ons terecht. Want we regelen álles voor je: van een BBQ-happen om de vingers bij af te likken tot gezellige aankleding, ’n klein konvooi extra food- & drinktrucks en zelfs entertainment voor de kids.

War je ook voor gaat: reken op een intiem bedrijfsevenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Uitgebreide BBQ-sessie

Wat mag je verwachten als jij je wensen doorgeeft voor een uitgebreide barbecue op de door jullie gekozen locatie?

  • Geen bulkbarbecue, maar maatwerk. Het menu wordt in overleg samengesteld, zodat het past bij de smakelijke (vegetarische) wensen van alle medewerkers. Lees meer over de persoonlijke wijze waarop BAQ-fiets het BBQ-menu samenstelt.
  • Intieme setting. Of je nu een BBQ-buffet in de bedrijfstuin, grillsessie bij de zonnige vrijdagmiddagborrel op het dakterras of een gezellig bedrijfsfeestje op het industrieterrein in gedachten hebt. Wij zorgen ervoor dat die parkeerplaats verandert in een sfeervolle barbecue-omgeving.
  • Entertainment on the side. We vertellen gráág over de herkomst en bereiding van de biologische en/of (h)eerlijke producten en reken maar dat de BBQ-sessie voor het nodige vertier zorgt.

Bekijk hier de nodige foto’s van eerder georganiseerde bedrijfsfeesten op locatie.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Mensen bij de borrelkar
De medewerkers zitten gezellig buiten

Volledig verzorgde barbecue (met aankleding & entertainment)

En dan de opties voor een tot in de culinaire puntjes georganiseerd bedrijfsfeest, met alles erop- en eraan. Vanaf 40 personen rijden we uit en regelen álles voor je:

  • Van bak-bar (onze bakfiets annex bar) en oesterbar tot gin&tonic-bar en saladewagen. Ook een ijsfiets en frietfiets kunnen mee. Naast natuurlijk de BBQ-fiets.
  • Gezellige aankleding met bijvoorbeeld hangtafels, bourgondische houten bistro-sets, lampjes, vuurkolven en warme dekens. Iedere feestplek verandert in mum van tijd in een knappe festivallocatie.
  • ’n Mooie stretchtent voor eventuele beschutting.
  • Entertainment voor de kinderen (van schminkdames tot springkussen).
  • Grillmeisters, service & bediening.

En dat op elke gewenste locatie. Of het jaarlijkse bedrijfsfeest gehouden wordt op het bedrijventerrein, de parkeerplaats of achtertuin van een van de collega’s of de baas.

Neem voor de mogelijkheden in 2024 contact op of vraag directe een offerte aan.

BBQ-catering DOK Amsterdam
BBQ-catering op locatie - Amsterdamse Bos

Eerder aan de BAQ:

Reviews

‘Ontzettend lekker eten, dat met veel liefde en passie bereid wordt! Daarnaast is het fijn om met Joeri zaken te doen. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt Joeri!’

Pauline Scholten Albers - ZwiersTrouwfeest op locatie

‘Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!’

Philippe TaminiauStudyflow

‘We hebben een prachtig feestje gevierd in het Flevopark in Amsterdam, zeker mede dankzij Joeri en zijn BAQ-fiets. Het eten was super en kreeg veel complimenten van de gasten. Fijn ook dat hij alles uit handen neemt, van het meubilair tot servies.’

Steve SuttonBruiloft in het park