Dit vinden de gasten van BAQ-fiets

ABSOLUTE AANRADER!!
Alles maar dan ook echt alles was tot in de puntjes verzorgd! Het eten was heerlijk, de presentatie fantastisch en doorgevoerd tot in de kleinste details. Vanaf het eerste contact tot het afscheid alles verliep zo soepel en fijn. Ik, mijn familie en vrienden hebben een meer dan heerlijke avond gehad die de verwachting heeft overtroffen! Nogmaals dank aan Joeri en het team voor het realiseren van een memorabele 35ste verjaardag!
P. Verachtert, verzorgde barbecue in het Martin Luther King park – zomer 2018

 

Voor onze housewarming de BAQ-fiets laten komen. Het eten was waanzinnig, zowel smaak als presentatie. Kraakvers, goed bereid en originele happen. Onze gasten waren super enthousiast en we hebben dan ook heel veel complimenten gekregen. Contact met de organisatie van het eerste tot het laatste moment zeer professioneel en volgens afspraak. Van ons een dikke 10 en voor herhaling vatbaar.
Martinus, housewarming in 2018

 

Wat een heerlijke ervaring. Tot in de puntjes verzorgd. Fijne afstemming en hele leuke mensen om mee te werken. De BAQfiets brengt BBQ-en naar een nieuw niveau.
P. van Gullik, verzorgde barbecue in eigen achtertuin, zomer 2018

 

Een èchte aanrader! Heerlijke en hoge kwaliteit gerechten met pure ingrediënten. Voor ieder wat wils! Het voldeed aan al onze verwachtingen en kijken nu al uit naar de volgende keer :-). Veel succes verder Joeri!
P. Taminiau – BBQ bedrijfsfeest, zomer 2017

 

Gezellig en heerlijk gegeten, ook de veganist onder ons 🙂 dank je!
M. Beket – verjaardag in het park zomer 2017