4 briljante tips voor de lekkerste kreeft op de BBQ (simpel én culinair)

Posted by on jan 16, 2018 in BLOG
4 briljante tips voor de lekkerste kreeft op de BBQ (simpel én culinair)

Als een ware grillmeester kreeft op de BBQ bereiden? Dan móet je de juiste garing onder de knie krijgen. Hoe? 4 BBQ-hacks van chef Joeri. Sublieme garing gegarandeerd.

Dit is dé BBQ-cateraar voor jullie bruiloft (ook in 2018)

Posted by on jan 4, 2018 in BLOG
Dit is dé BBQ-cateraar voor jullie bruiloft (ook in 2018)

Weddingbells! Jullie gaan trouwen en zoeken ’n culinaire barbecue cateraar om de bruiloft op te luisteren met finger licking good food? Chef Joeri is, gezeten op ’s lands enige echte BBQ-bakfiets, dé grillmeester voor jullie huwelijk. Waarom? Dat zie je HIER.

Hoe stook je het vuur weer op?

Posted by on aug 8, 2017 in BLOG
Hoe stook je het vuur weer op?

Het was zo perfect. Vurig en smeulend. Alles klopte. En ineens was de vlam eruit. Het samenzijn bijna gedoofd. Maar wacht. Je wil het nog niet uitmaken. Niet nu al. Nog één laatste…

Hoe ziet ’n full service BBQ eruit als je BAQ-fiets inschakelt?

Posted by on aug 3, 2017 in BLOG
Hoe ziet ’n full service BBQ eruit als je BAQ-fiets inschakelt?

’n Vraag die jij je wellicht ook stelt: ‘Hoe ziet dat er nou uit, zo’n full service BBQ?’ Wel, als je BAQ-fiets inschakelt om de BBQ van A tot Z uit handen te nemen, de sterren van hemel te grillen, jouw gasten te voeden met finger licking good food én zorgt dat iedereen een beetje […]

Joeri’s vis-tip gespot in ELLE Eten

Posted by on jul 25, 2017 in BLOG
Joeri’s vis-tip gespot in ELLE Eten

Nu in nr. 4 van ELLE Eten: BBQ-tips van vier chefs (oa uw lievelings-grillmeester Joeri *bloos-emoji*) over hoe te pochen met een knappe vis van het vuur.

Vers recept: mosselen van de BBQ

Posted by on jul 13, 2017 in BLOG
Vers recept: mosselen van de BBQ

Mosselen & barbecue = een gouden combinatie. ’n Recept uit de keuken van BAQ-fiets.

BAQ-fiets on tour 2017

Posted by on jun 22, 2017 in BLOG
BAQ-fiets on tour 2017

Het BBQ-seizoen is LOS. En chef Joeri heeft het nu al drukker dan ooit. Van barbecuebedoeningen op bruiloften tot grillsessies op bedrijfsfeesten: gelukkig hebben we – als het niet te heet is – de (Instragram)foto’s nog. Pas op, hier krijg je trek van…

Dit is dus de provincie met de meest fanatieke BBQ-ers

Posted by on jun 16, 2017 in BLOG
Dit is dus de provincie met de meest fanatieke BBQ-ers

In de categorie: die zag je niet aankomen. Of, althans, in huize BAQ-fiets niet (hoe zou dat toch komen?).

Sauzen en dips voor bij de BBQ – favorieten van Joeri

Posted by on jun 1, 2017 in BLOG
Sauzen en dips voor bij de BBQ – favorieten van Joeri

’n Barbecue zonder saus of dipper? Ondenkbaar. 3 favorieten van de grillmeester des huizes.

Barbecueën doe je zo: zalm en papillotte

Posted by on mei 23, 2017 in BLOG
Barbecueën doe je zo: zalm <i>en papillotte</i>

Zalm op de BBQ? Heel goed idee. Een paar tips om te zorgen dat je roze vis niet zwart gaat zien.

Show Buttons
Hide Buttons