Coronaproof

BBQ-catering op 1,5 meter

Iets te vieren in Corona-tijden? BAQ-fiets komt na de lockdown naar je toe! Met een coronaproof BBQ-catering op 1,5 meter afstand*.

Zodra we weer mogen, komen we met de BAQ-fiets naar je toe! Want gelukkig is het niet lastig om te grillen op 1,5 meter afstand, leerden we in 2020. En ook de BBQ-gasten wisten voldoende afstand van elkaar te houden. Soms zelfs met leuke extra’s; denk aan dikke zwembanden, cirkels op de grond en meer van zulks. Die anderhalve meter zit er al goed ingebakken.

Coronaproof BBQ op locatie in 2021

Dus. Heb je iets te vieren in 2021? Heeft jullie bedrijf een feest gepland op een plek waar alle collega’s ruimschoots afstand van elkaar kunnen houden? Bijvoorbeeld op een parkeerplaats, dakterras of in de grote achtertuin van een collega. Kan de jaarlijkse BBQ met vrienden of familie in 2021 eindelijk doorgaan? Of lijkt het erop dat die zo lang geleden geplande bruiloft écht gaat gebeuren?

BAQ-fiets komt graag naar je toe!

Óf bij ons binnen: Coronaproof privé-BBQ

Geen buitenruimte tot je beschikking? Of wordt het te vroeg donker in het park? Dan hebben wij onze eigen Werkplaats nog. BAQ-fiets’ intieme keuken annex restaurant (in wording). Waar we met een gerust hart – zodra het weer mag – maximaal 22 gasten binnen kunnen verblijden met een uitgebreide privé-barbecue. Alles op 1,5 meter afstand en volledig volgens de voorschriften.

Weten wat er mogelijk is voor jouw BBQ of privé diner op 1,5 meter?

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

*Ivm COVID-19 volgt BAQ-fiets de richtlijnen en maatregelen van de overheid en houdt zich te alle tijden aan de voorschriften. BAQ-fiets is niet verantwoordelijk voor het naleven van deze maatregelen door de partij die BAQ-fiets inhuurt om de catering te verzorgen. De illustratie hieronder is bedoeld ter inspiratie. Over de eventuele uitvoering hiervan denken wij uiteraard graag mee. 

Suggestie voor 'n jouw 1,5 meter BBQ:

BBQ-catering op anderhlave meter - plattegrond door BAQ-fiets

Reviews

‘Wát een heerlijke ervaring. Fijne afstemming en hele leuke mensen om mee te werken. De BAQ-fiets brengt BBQ-en naar een nieuw niveau.’

P. van der GullikBBQ-sessie op locatie

‘Voor onze housewarming de BAQ-fiets laten komen. Het eten was waanzinnig, zowel smaak als presentatie. Kraakvers, goed bereid en originele happen. Onze gasten waren super enthousiast; we hebben heel veel complimenten gekregen. Van ons een dikke 10 en voor herhaling vatbaar.’

MartinusHousewarming

‘Alles, maar dan ook echt alles was tot in de puntjes verzorgd! Het eten was heerlijk, de presentatie fantastisch en doorgevoerd tot in de kleinste details. Vanaf het eerste contact tot het afscheid alles verliep zo soepel en fijn.’

P. Verachtert35e verjaardag in het park

BBQ-catering op locatie - Amsterdam
BBQ-burgers van BAQ-fiets op andershalve meter

Eerder aan de BAQ:

⇒ Zelf BBQ’en?
Grillmeister Joeri deelt zijn beste tips & recepten: