Op het tailor made BBQ-menu van BAQ-fiets vind je alleen de mooiste seizoensproducten, van eigen bodem en biologisch of eerlijk verkregen. Chef Joeri is daarvoor constant op zoek naar nieuwe, nóg betere leveranciers uit Amsterdam en omgeving.

Kwaliteit & herkomst

Het idee? Jij vraagt. Chef Joeri grillt. Maar. Op een iets andere manier dan je wellicht gewend bent van de grote BBQ-jongens. BAQ-fiets gaat niet voor het snelle grillwerk, maar stelt álle gerechten die van de barbecue komen en ernaast geserveerd worden met zorg samen.

En laat grillmeester Joeri nou ook een bijzonder scherp oog hebben voor kwaliteit en bijzonder veel aandacht besteden aan de herkomst van producten. Over dat laatste vertelt hij graag tijdens jouw BBQ-fuif, dus reken op het nodige vermaeck on the side.

Noot: Binnenkort vind je hier meer informatie over de vaste streekleveranciers. For the time being kun je terecht op Instagram en Joeri’s zoektocht naar de beste lokale producten op de voet volgen.

BBQ-gerechten: vlees, vis, vega & groenten

Ieder product speelt een hoofdrol in het BBQ-feest van BAQ-fiets. Of je nu kiest voor

 • een overnight gemarineerde rib-eye
 • of een hele zalm en papillotte in een bedje van geheim groen,
 • kippendijen gemarineerd in ras el hanout,
 • een oversized portie wilde garnalen
 • of een vega-banger om je vingers bij af te likken.

Reken op:

 • dagverse,
 • seizoensgebonden
 • eerlijke en/of biologische producten,
 • en regelmatig wisselende gerechten.

Wat er exact geserveerd wordt, dat bepaal jíj. Ieder BBQ-menu stel jij samen met Joeri samen. Maar deze twee toppers móeten we even aanstippen:

 • De weergaloze BBQ-burgers met huisgemaakt truffelmayonaise, waarvan we keer op keer het fantastische compliment krijgen dat burgerliefhebbers nog nooit zo’n lekkere geproefd hebben (maar écht niet). Ieder biologisch en/of eerlijk verkregen element van die befaamde BBQ-burgers wordt afzonderlijk geselecteerd, (voor)bereid, hoog op smaak gebracht en met liefde door chef Joeri zelf op jouw BBQ-feest gegrild en geserveerd.
 • Gegrilde groenten. Joeri is fervent aanhanger van balans op de BBQ; bij iedere sessie gaan er veel biologische seizoensgroenten op het vuur. Van asperges tot meiknollen, courgettes tot gouwe ouwe prei. Al dan niet verwerkt in salades of side’s.

Side’s & salades

Over side’s & salades gesproken; de keuze is reuze. Neem bijvoorbeeld voor de planken met rijkelijk belegde crostini’s, een assortiment zorgvuldig geselecteerde Franse kazen of de lekkerste oesters onder de zon – al dan niet geserveerd van de barbecue. Daarnaast kan jouw menu aangevuld worden met diverse salades, een mooi recent voorbeeld zie je hieronder: speltsalade met vijf verschillende seizoensgroenten van de BBQ, in dit geval geserveerd met kippendijen gemarineerd in ras el hanout.

BBQ bedrijfsfeest Jordaan Amsterdam

Jouw tailor made BBQ-menu

Voor wie hier een kant-en-klare prijskaart hoopte aan treffen; dat doet BAQ-fiets dus anders. Wat grillmeester Joeri op jouw gelegenheid serveert, stemt hij persoonlijk met jóu af. Rekening houdend met smaak, wensen en budget, vlees-, vis- en vega-voorkeuren.

Want hij weet: geen feest, bruiloft of partij is hetzelfde. En jij wenst wel het allerlekkerste voor jou en je gasten.

Neem meteen contact op, vul het formulier in en de mogelijkheden voor jouw BBQ-sessie worden direct met je besproken.

Specifieke wensen? Geef ze door. Of je nu een bruiloft in het park wenst met 200 personen of een privé-BBQ aan huis met 20 eters, een bedrijfsfeest op het parkeerterrein of een housewarming aan de gracht.

Naar het contactformulier >

BAQ-fiets als cateraar van jouw BBQ? Zo kan dat er dan uit zien. Gezellig hè.

Ps. Dat de BBQ-aanpak van uw grillmeester anders is dan anders, heeft hij inmiddels trouwens wel bewezen. Met het winnen van deze BBQ-battle bijvoorbeeld. Of het ontwikkelen van een heuse koffieworst voor het Amsterdam Coffee Festival.

Show Buttons
Hide Buttons