Dus jij hebt de nobele taak invulling te geven aan jullie bedrijfsfeest? Grillmeester Joeri regelt álles voor je – van BBQ-happen om de vingers bij af te likken tot, als je wilt, gezellige aankleding met een klein konvooi extra foodtrucks. Reken op een intieme BBQ-fuif waar nog lang over nagepraat zal worden…

Wat je kunt verwachten als jij je wensen doorgeeft?

  • Geen bulkbarbecue, maar maatwerk. Het menu wordt in overleg samengesteld, zodat het past bij de smakelijke (vegetarische) wensen van alle medewerkers. Lees meer over de persoonlijke wijze waarop BAQ-fiets het BBQ-menu – van borrelhappen tot compleet BBQ-buffet – samenstelt.
  • ’n Intieme setting. Of je nu een BBQ-buffet in de bedrijfstuin, happenplanken bij de zonnige vrijdagmiddagborrel op het dakterras of een klein konvooi food- & drinktrucks op het industrieterrein in gedachten hebt. Joeri zorgt ervoor dat die parkeerplaats verandert in een ongenadig sfeervolle fuif-omgeving.
  • Entertainment on the side. Chef Joeri vertelt gráág over de herkomst en bereiding van de biologische en/of (h)eerlijke producten en reken maar dat de BBQ-sessie voor het nodige vertier zorgt.

BBQ bedrijfsfeest

En dan de opties…

De opties voor een tot in de culinaire puntjes georganiseerde bedrijfswaardige barbecue-catering op een rij:

  • Van 20 tot 500 personen rukt Joeri uit en regelt alles.
  • Als je wilt – naast een rokende barbecue – ook de overige letters van het alfabet, met bijvoorbeeld meer knappe food- en drinktruck(s)*, gezellige hangtafels, bourgondische houten eettafels, vintage klapstoelen, lampjes, vuurkolven, warme dekens.
  • En áltijd met BBQ-chef Joeri.

Nu hoef jij alleen nog maar contact op te nemen via dit formulier en de rest wordt geregeld. Makkelijk hè.

*BAQ-fiets werkt samen met een paar welbekende truckers die elkaar naadloos aanvullen en hun culinaire sporen ruimschoots verdiend hebben.

Barbecue bedrijfsfeest - foto

Barbecue bedrijfsuitje - foto

Blader even door het fotoalbum voor meer gezellige plaatjes.

Of ga terug naar het begin: dit is BAQ-fiets BBQ-catering.

Foto’s: BAQ-fiets | Joeri
Show Buttons
Hide Buttons